Skip to main content

Blijf up-to-date, volg updates & artikelen.

Blog & artikelen

Reviews

Anne FelixAnne Felix
18:01 23 Sep 23
Bram helpt niet alleen met het bouwen en onderhouden van mijn website maar denkt ook mee in groei mogelijkheden, hoe het voor mij het makkelijkste werkt en wat handig is qua planning achter de schermen. Creatief, snel, betrouwbaar en vernieuwend! Zo zou ik zijn werk omschrijven.
Wouter BeekWouter Beek
10:03 22 Sep 23
Snugger helpt ons met verschillende grote evenementen en ik ben zeer tevreden. Bij onze sites moet er vaak snel dingen worden aangepast, Bram staat altijd voor ons klaar. Hij neemt ook zelf initiatief en pakt ook uit extra werk aan waar nodig. Topper!
Tuï Mae RiebeekTuï Mae Riebeek
13:46 01 Aug 22
Voor alle expertise rondom websites & online marketing. Fijne sparringspartner!
Catherine WillemseCatherine Willemse
14:23 08 Jul 22
Fantastische samenwerking. Samen met Bram van Snugger mochten we werken aan een project waarbij we een website hebben ontwikkeld. De communicatie ging vlekkeloos en ik ben blij met de professionele opgeleverde website. De focus was een redesign en goede Google vindbaarheid, en dit is gelukt. Bedankt!
Jess PJess P
12:32 30 Dec 20
Snugger is de juiste online marketing expert, veel kennis en goede service!
Pascal PlatePascal Plate
11:07 16 Feb 18
Snugger heeft voor Gentes een nieuwe frisse website ontwikkeld. Bram heeft op een proactieve wijze bijgedragen in het ontwikkelingsproces en kwam met goede en leuke ideeën. Wat verder heel erg prettig is aan Bram is het feit dat hij super snel schakelt en bijna altijd bereikbaar is, heel erg fijn! Ik spreek de wens uit op een lange en succesvolle samenwerking.
Mireille van ElstMireille van Elst
08:11 16 May 17
Voor ons bedrijf 'The Holy Kauw Company' waren we op zoek naar een bedrijf die ons kon helpen met het vernieuwen en verbeteren van onze website. Wij kwamen uit bij Snugger. Wat een geweldige samenwerking met Bram! Hij voelt precies aan wat onze wens is en zet onze ideeën op een creatieve manier om in een prachtige website. Super snelle en vriendelijke service. Bram staat te allen tijde klaar voor raad of advies. Wij zijn meer dan tevreden met onze nieuwe website en de vindbaarheid. Dank je wel Bram!
js_loader

Gaan we aan de slag?