Een mooie website is 1, vindbaar worden in Google is 2

Zoekmachine optimalisatie

Hoog in Google door SEO

Snugger is naast WordPress webdesign expert op het gebied van zoekmachine optimalisatie oftewel search engine optimalisation (SEO). Ieder bedrijf heeft specifieke doelstellingen en een specifieke doelgroep. Met een gerichte strategie zorgen we voor de best passende aanpak voor jouw onderneming.

Vraag offerte aan

Waaruit bestaat SEO?

Zoekmachine optimalisatie of SEO (search engine optimalisation) is een ontzettend breed begrip met vele vakgebieden in één. Het komt erop neer dat een website on-site en off-site geoptimaliseerd wordt om betere posities te behalen in zoekmachines zoals Google.

On-site aspecten

Factoren binnen je website

De on-site optimalisaties kun je zelf beïnvloeden. Dit gaat namelijk over: de snelheid van je website, de meta tags, de content op de website, mobiele vriendelijkheid, de interne linkstructuur en het slim gebruik van zoekwoorden. Het moet Google zo makkelijk mogelijk gemaakt worden om je website te indexeren.

Off-site aspecten

Factoren buiten je website

Off-site aspecten zijn moeilijker te beïnvloeden. Het gaat (vooral) om het verkrijgen van links naar jouw website. Hoe meer relevante websites naar jouw website linken, hoe hoger je ranking zal zijn. Je kunt een (relevante) link zien als een stem.

1

Intake gesprek

We beginnen natuurlijk met koffie. We bekijken welke SEO aspecten jouw website nodig heeft. Aan de hand van jouw doelstellingen bekijken we welke soort optimalisaties nodig zijn om beter te scoren in Google.
2

Strategie uitvoeren

De bedachte strategie wordt uitgevoerd, door jezelf, door Snugger of samen. Door de website te optimaliseren wordt gezorgd dat content gericht is op een zoekwoord. Vervolgens wordt deze content gepromoot doormiddel van links.
3

Meten & bijsturen

Met onze tools meten de positie van de zoekwoorden in Google. We analyseren stijgingen en dalingen en hebben inzichtelijk waar verder geoptimaliseerd moet worden.
SEO zoekmachine optimalisatie Snugger

Leuk al die lastige termen

Oké, even praktisch

Doorlooptijd

Een SEO traject heeft een doorlooptijd van minimaal 6 maanden. Dit doorloop je met je persoonlijke SEO-expert.

Kosten

De kosten voor een on-site SEO traject begint bij €175,- per maand. Er zijn diverse opties, vraag een offerte aan.

Full service

Snugger is full-service. Dit houdt in dat wij naast zoekmachine optimalisatie  ook andere online marketing diensten aanbieden zoals bijvoorbeeld: zoekmachine adverteren, social media adverteren & webdesign.

Zoekmachine-adverteren-Snugger GoogleSEA
21 juni 2019

Zoekmachine adverteren: hoe werkt het en wat zijn de voordelen?

Hoe kan adverteren in Google Ads ondernemers helpen groeien? Naast het feit dat iedereen Google raadpleegt voor vragen, biedt Google ook aan het bedrijfsleven instrumenten…
7-tips-voor-google-adwords-advertenties GoogleSEA
25 april 2019

7 tips voor de ultieme Google Ads advertentie

Met deze 7 best practices schrijf je binnen no-time dé beste AdWords advertentie!   1. Verwerk de zoekterm in je koptekst Verwerk zoveel mogelijk het…
SEO checklist 75 taken voor SEO in 2019 GoogleSEO
18 maart 2019

SEO checklist: 75 essentiële taken voor SEO in 2019!

Met deze SEO checklist verbeter je je vindbaarheid in zoekmachines! Breng je zoekmachine optimalisatie (SEO) op orde met deze checklist. Aan de hand van deze…

Vrijblijvende offerte ontvangen

Heb je al een website?


Wat is je wens wat betreft SEO?


Bedrijfsnaam


Contactpersoon*


E-mailadres*


TelefoonnummerKom je op de koffie?

Bespreken we meteen hoe je beter vindbaar wordt in Google