Skip to main content

Ontdek de kracht van SEO

Zoekmachine optimalisatie

SEO uitbesteden aan digital expert

Top posities in Google

Zoekmachine optimalisatie met een strategie

Slow & steady

Gratis quickscan aanvragen

Vul direct ons formulier in, dan nemen we contact met je op om uit te leggen wat we voor je kunnen betekenen.

Geheel vrijblijvend

Toegespitst op jouw website

Gratis, je zit nergens aan vast

Krijg inzicht in jouw SEO status

Vul het formulier in


Reviews

Anne FelixAnne Felix
18:01 23 Sep 23
Bram helpt niet alleen met het bouwen en onderhouden van mijn website maar denkt ook mee in groei mogelijkheden, hoe het voor mij het makkelijkste werkt en wat handig is qua planning achter de schermen. Creatief, snel, betrouwbaar en vernieuwend! Zo zou ik zijn werk omschrijven.
Wouter BeekWouter Beek
10:03 22 Sep 23
Snugger helpt ons met verschillende grote evenementen en ik ben zeer tevreden. Bij onze sites moet er vaak snel dingen worden aangepast, Bram staat altijd voor ons klaar. Hij neemt ook zelf initiatief en pakt ook uit extra werk aan waar nodig. Topper!
Tuï Mae RiebeekTuï Mae Riebeek
13:46 01 Aug 22
Voor alle expertise rondom websites & online marketing. Fijne sparringspartner!
Catherine WillemseCatherine Willemse
14:23 08 Jul 22
Fantastische samenwerking. Samen met Bram van Snugger mochten we werken aan een project waarbij we een website hebben ontwikkeld. De communicatie ging vlekkeloos en ik ben blij met de professionele opgeleverde website. De focus was een redesign en goede Google vindbaarheid, en dit is gelukt. Bedankt!
Jess PJess P
12:32 30 Dec 20
Snugger is de juiste online marketing expert, veel kennis en goede service!
Pascal PlatePascal Plate
11:07 16 Feb 18
Snugger heeft voor Gentes een nieuwe frisse website ontwikkeld. Bram heeft op een proactieve wijze bijgedragen in het ontwikkelingsproces en kwam met goede en leuke ideeën. Wat verder heel erg prettig is aan Bram is het feit dat hij super snel schakelt en bijna altijd bereikbaar is, heel erg fijn! Ik spreek de wens uit op een lange en succesvolle samenwerking.
Mireille van ElstMireille van Elst
08:11 16 May 17
Voor ons bedrijf 'The Holy Kauw Company' waren we op zoek naar een bedrijf die ons kon helpen met het vernieuwen en verbeteren van onze website. Wij kwamen uit bij Snugger. Wat een geweldige samenwerking met Bram! Hij voelt precies aan wat onze wens is en zet onze ideeën op een creatieve manier om in een prachtige website. Super snelle en vriendelijke service. Bram staat te allen tijde klaar voor raad of advies. Wij zijn meer dan tevreden met onze nieuwe website en de vindbaarheid. Dank je wel Bram!
js_loader

Gaan we aan de slag?

Voordelen SEO uitbesteden

Het overlaten van online marketing kan een uitdagende beslissing zijn, maar een professioneel online marketing bureau zal altijd de nodige inzichten verschaffen over kosten en opbrengsten. Dit geldt zeker ook voor SEO, althans bij ons bureau. Wij staan klaar om voor jouw bedrijf aan de slag te gaan met:

 • Het opbouwen van kwalitatieve links en het versterken van jouw domeinwaarde;
 • Optimalisatie van zowel on-page als off-page elementen;
 • Grondig onderzoek naar zoekwoorden en de ontwikkeling van een doordachte SEO-strategie;
 • Contentmarketing gericht op zoekmachines en naadloos aansluitend bij de gekozen zoekwoorden en strategie;
 • Websiteanalyse en het gebruik van tools – Het bereiken van de top is één, maar daar blijven is minstens zo belangrijk!

We ontzorgen je volledig en we ondersteunen bij alle online marketing onderdelen zoals: Online marketing strategie, SEO, SEA of content/social media marketing.

SEO zelf doen of uitbesteden?

De keuze tussen zelf SEO doen of het uitbesteden ervan heeft zowel voordelen als nadelen voor jouw bedrijf. Als je ervoor kiest om het zelf te doen, betekent dit dat je je moet verdiepen in de materie en actief betrokken moet zijn bij de uitvoering. Dit is een haalbare optie, maar alleen als je zowel de tijd als de middelen hebt om SEO effectief aan te pakken. Als je echter beperkte tijd en middelen hebt en van plan bent om SEO naast je reguliere werkzaamheden te doen, loop je het risico de controle snel te verliezen. Je kunt grip verliezen op de zoekmachine, de resultaten en de concurrentie, waardoor de resultaten achterblijven of zelfs uitblijven.

Aan de andere kant betekent SEO uitbesteden aan een gespecialiseerd bedrijf niet dat je volledig de controle verliest, maar eerder dat je het overdraagt aan professionals. Dit betekent niet dat je helemaal niets meer hoeft te doen. Samenwerking is essentieel in online marketing, en dit geldt ook voor zoekmachine optimalisatie. Jij hebt de diepgaande kennis van jouw bedrijf, concurrenten, klanten en unieke verkoopargumenten. Een SEO-bedrijf beschikt over de specialisten die deze informatie kunnen gebruiken om een solide SEO-strategie te ontwikkelen.

Wat zijn de kosten?

Goede vraag! Het inschakelen van SEO-diensten is geen one-size-fits-all oplossing, althans, dat is onze overtuiging. Elk bedrijf is uniek en hanteert specifieke zoekwoorden. Met onze gratis SEO-scan voeren we eerst een nulmeting uit, zodat we een duidelijk beeld krijgen van je huidige positie en de mogelijke groeipotentie. Vervolgens stellen we een op maat gemaakt plan op, waarin we aangeven welke zoekwoorden de focus krijgen en welke strategie we zullen volgen. Onze offerte wordt specifiek voor jouw bedrijf opgesteld en kan niet als standaardpakket worden afgenomen. Neem direct contact op, je ontvangt dan een korte online intake, waarna we je een passende offerte kunnen toesturen. Simpel en snel! Vraag direct een offerte aan.

SEO uitbesteden, hiermee start Snugger

Als je streeft naar verbeterde posities in Google, raden wij aan om samen te werken met een SEO-expert. Het is zelden het geval dat een bedrijf, zonder het uitbesteden van SEO, zijn online doelstellingen volledig realiseert. Wanneer je ervoor kiest om Snugger in te schakelen voor zoekmachine optimalisatie, gaan we onder andere de volgende zaken aanpakken:

 • De content van de website;
 • De snelheid van de website;
 • Interne links (strategie en operationele verbeteringen doorvoeren);
 • Links van andere websites (linkbuilding);
 • De structuur van de website;
 • Zoekwoordonderzoek (aan het begin van het traject);
 • Monitoring van de organische posities.

Snugger zorgt ervoor dat de SEO-inspanningen in overeenstemming zijn met de richtlijnen van Google.

Is SEO uitbesteden interessant voor jouw bedrijf?

Het uitbesteden van SEO kan interessant zijn voor een breed scala aan ondernemingen, waaronder:

 • Voor kleine bedrijven: Kleine ondernemingen beschikken vaak niet over de middelen om een intern SEO-team op te zetten. Het uitbesteden van SEO-taken aan een ervaren bureau kan een kostenefficiënte manier zijn om een professionele en effectieve SEO-strategie te implementeren.
 • Voor grote bedrijven: Grote ondernemingen hebben mogelijk wel de middelen om een intern SEO-team te creëren, maar vinden het efficiënter om hun SEO-taken uit te besteden. Hierdoor kunnen ze zich concentreren op hun kernactiviteiten, terwijl gespecialiseerde bureaus de SEO-taken beheren.
 • Voor bedrijven in zeer competitieve markten: Bedrijven die opereren in zeer competitieve markten, waar het genereren van organisch verkeer uitdagend kan zijn, kunnen profiteren van het uitbesteden van SEO. Een ervaren bureau kan helpen om de concurrentie te overtreffen en betere zoekresultaten te behalen.
 • Voor bedrijven zonder interne SEO-expertise: Ondernemingen zonder interne expertise op het gebied van SEO doen er goed aan dit uit te besteden aan een ervaren bureau. Zo vergroten ze de kans dat hun website optimaal wordt geoptimaliseerd en beter presteert in zoekmachines.
 • Voor bedrijven die hun online zichtbaarheid willen vergroten: Ondernemingen die hun online aanwezigheid willen vergroten, maar niet weten waar te beginnen, kunnen profiteren van het uitbesteden van SEO. Een deskundig bureau kan een grondige analyse van de website en concurrentie uitvoeren, gevolgd door aanbevelingen en de ontwikkeling van een effectieve strategie om de online zichtbaarheid te vergroten.
 • Voor bedrijven die snel resultaten willen zien: Bedrijven die snelle resultaten willen zien, zoals startups of ondernemingen die hun online aanwezigheid willen vergroten, kunnen voordeel halen uit het uitbesteden van SEO. Een ervaren bureau kan doorgaans sneller resultaten behalen dan een interne SEO-medewerker, wat kan resulteren in een betere Return on Investment (ROI).

In het kort, het uitbesteden van SEO kan gunstig zijn voor bedrijven van verschillende omvang, vooral voor diegenen zonder interne expertise of die snel resultaten willen zien. Het kan ook kosteneffectief zijn voor kleine bedrijven die niet over de middelen beschikken om een intern SEO-team te onderhouden.

Leadgeneratie en conversieoptimalisatie (CRO)

Nogmaals, een mooie website is 1, een geoptimaliseerde website gericht op conversie is 2. Wij gebruiken onze expertise om de website te laten converteren, dit betekent dat de website als marketingtool gaat dienen en je acties kunt verwachten vanuit je website. Denk aan een verkoop in de webwinkel, een offerte aanvraag of een belletje. Met onder andere sterkte call-to-actions zorgen we dat de bezoeker converteert.

Huisstijl/branding en de nieuwe website

Naast het SEO traject kan Snugger ondersteunen bij alle huisstijl/branding gerelateerde zaken, heb je een nieuwe website nodig? Of een redesign? Dit pakken wij met alle liefde voor je op. 1 partij voor alle SEO optimalisaties!

Website laten maken

Meer informatie ontvangen? Vraag direct aan!