Skip to main content

SEO voor betere vindbaarheid

Zoekmachine optimalisatie

Vraag je SEO offerte aan

Hoog in Google door SEO

Snugger is naast WordPress webdesign expert op het gebied van zoekmachine optimalisatie oftewel search engine optimalisation (SEO). Ieder bedrijf heeft specifieke doelstellingen en een specifieke doelgroep. Met een gerichte SEO strategie zorgen we voor de best passende aanpak voor jouw onderneming.

Bekijk onze SEO pakkettenDoe de GRATIS quickscan

Waaruit bestaat SEO?

Zoekmachine optimalisatie of SEO (search engine optimalisation) is een ontzettend breed begrip met vele vakgebieden in één. Het komt erop neer dat een website on-site en off-site geoptimaliseerd wordt om betere posities te behalen in zoekmachines zoals Google. Benieuwd wat SEO precies inhoudt?

Leuk al die lastige termen..

We bieden het volgende aan

SEO Abonnement

Met ons SEO abonnement ondersteunen wij je maandelijks met alles op SEO gebied. Al vanaf €250,- per maand! Neem contact op voor meer informatie.

SEO onderdelen

Losse SEO ondersteuning nodig? Zoekwoord- & concurrentieanalyse, on-site optimalisaties of verbeteren van autoriteit? Neem contact op voor meer informatie.

Full service

Snugger is full-service. Dit houdt in dat wij naast zoekmachine optimalisatie  ook andere online marketing diensten aanbieden zoals bijvoorbeeld: zoekmachine adverteren, social media adverteren & webdesign.

1

SEO check-up

We starten met een SEO check-up, ook wel een 0 meting. Met deze check-up meten we de website op 3 factoren, namelijk: Techniek, content en autoriteit. Vanuit deze check-up kunnen we precies aangeven welke SEO ondersteuning er nodig is. We geven ook een prognose van de verwachtte resultaten.
2

SEO stappen uitvoeren

We starten met een zoekwoord- & concurrentieanalyse, we verwerken deze zoekwoorden in de de content van je website, verbeteren de techniek en maken een plan om meer autoriteit te verkrijgen.
3

Meten & bijsturen

Met onze tools meten de ranking van de zoekwoorden in Google. We analyseren stijgingen en dalingen en hebben inzichtelijk waar verder geoptimaliseerd kan worden. We rapporteren periodiek en adviseren waar nodig.
Vraag offerte aan
SEO zoekmachine optimalisatie Snugger

Gratis quickscan aanvragen

Vul direct ons formulier in, dan nemen we contact met je op om uit te leggen wat we voor je kunnen betekenen.

Geheel vrijblijvend

Toegespitst op jouw website

Gratis, je zit nergens aan vast

Krijg inzicht in jouw SEO status

Vul het formulier in

    Kom je op de koffie?

    Bespreken we meteen hoe je beter vindbaar wordt in Google

    WhatsApp WhatsApp ons direct!