Ja, het is tijd voor een nieuwe website

Website laten maken

Vraag website offerte aan

Een website die voor jou werkt

Bij Snugger een website laten maken betekent het maximaliseren van jouw online impact. Snugger combineert zoekmachine optimalisatie (SEO) met strak en uniek webdesign. Je website vormt het centrale punt van je online presentatie, dit moet toch kloppen?

Vraag offerte aan
Google Ready

Elke website wordt 'Google Ready' opgeleverd. Tijdens de ontwikkeling worden on-site aspecten verwerkt.

Conversie verhogend

Je nieuwe website moet meer zijn dan een mooi visitekaartje van je bedrijf – websites moeten resultaat opleveren.

Snugger Project Project Kastanjelaan13
Speerpunt 1:

Uniek webdesign

Snugger is gespecialiseerd in webdesign. Je website is je visitekaartje. Een goed ogende website levert nu eenmaal meer respons op. Na het zien van je website moeten (potentiële) klanten een goed beeld krijgen van wat jouw bedrijf doet. De kunst van ons vak is om de identiteit van het bedrijf te vertalen in een website. Snugger combineert het gebruiksvriendelijke WordPress CMS met een premium webdesign, vanuit hier ontwikkelen we unieke websites die na oplevering simpel te beheren zijn.

Speerpunt 2:

Vindbaar in Google

Een strak gedesignde website is 1, het vindbaar worden in Google is 2. Vindbaarheid in Google hangt van veel factoren af. Enerzijds heeft dit te maken met factoren op de website zelf (on-site factoren) en anderzijds met factoren buiten de website (off-site factoren). Elke website die Snugger ontwikkelt is ‘Google Ready’. Dit houdt in dat alle on-site factoren verwerkt worden tijdens de ontwikkeling van de website.

SEO zoekmachine optimalisatie Snugger
1

Kennismakingsgesprek

We beginnen met koffie. Tijdens de kennismaking bespreken we je wensen met je nieuwe website. Wat zijn je doelstellingen? Wat is je visie? Wat vind je mooi?
2

Ontwikkel & feedback fase

We gaan de ideeën en vertalen tot een webdesign. Vervolgens volgen er feedback rondes, waarna we het design optimaliseren totdat jij tevreden bent.
3

Oplevering van de website

Je online avontuur begint nu. Tijdens de oplevering presenteren we de website, introduceren we je tot handige (Google) tools, regelen we alles omtrent je hosting en bespreken we verdere wensen.
Website laten maken

Zoekmachine geoptimaliseerd

De website is geoptimaliseerd voor Google. De pagina’s richten zich op een zoekwoord, krijgen de juiste meta-data en worden geïndexeerd door Google.

WordPress CMS

Beheer de website simpel.

Full responsive

De website past zich aan op elke device. De website kan mobile first ontwikkeld worden.

Uniek design op maat

Op maat ontwikkelde websites, precies aansluitend de vraag.

Conversiegericht

Een website voor je onderneming moet conversiegericht zijn.

WooCommerce webshop

Je website is simpel uit te breiden tot webshop.

Heel leuk al die termen

Oké, even praktisch

Doorlooptijd

Doorgaans duurt een project 2 tot 4 weken van kennismaking tot oplevering. Dit doorloop je met je persoonlijke webdesigner.

Kosten

Een complete Snugger website heb je al vanaf €1000,-. Je ontvangt een transparante offerte met afzonderlijke posten. Vraag direct een offerte aan.

Full service

Snugger verzorgt hosting en het onderhoud van je website. We ondersteunen ook bij: logo’s/huisstijl, copywriting en fotografie.

Vrijblijvende offerte ontvangen

  Heb je al een website?


  Wens wat betreft je website


  Bedrijfsnaam


  Contactpersoon*


  E-mailadres*


  Telefoonnummer  Kom je op de koffie?

  Dan bespreken we meteen je nieuwe project.