Skip to main content

Een webshop laten maken die overtuigd en goed scoort in Google?

Webshop laten maken

Vraag webshop offerte aan

Een webshop die voor jou werkt

Een webshop laten maken doe je met één doel, het verkopen van meer producten. Door Snugger een webshop laten maken betekent het juist opzetten van jouw online winkel. De combinatie van zoekmachine optimalisatie (SEO) of SEA en een uniek en gebruiksvriendelijk webdesign zorgen voor het beste resultaat.

Vraag offerte aan
Speerpunt 1:

Uniek webshop design

Snugger specialiseert zich in het ontwikkelen van webshops met WooCommerce. Iedere onderneming is uniek. Daarom ontwerpen we de webshop op basis van de wensen. Snugger combineert het gebruiksvriendelijke WordPress CMS met een premium webdesign, vanuit hier ontwikkelen we unieke websites die na oplevering simpel te beheren zijn.

Speerpunt 2:

Vindbaar in Google

Met een gebruiksvriendelijke webshop alleen kom je er niet. Het is belangrijk om te zorgen dat je webshop vindbaar kan worden in Google. Dit hangt van veel factoren af. Enerzijds heeft dit te maken met factoren op de webshop zelf (on-site factoren) en anderzijds met factoren van buiten de webshop (off-site factoren). Elke webshop die Snugger ontwikkelt is ‘Google Ready’. Dit houdt in dat alle on-site factoren verwerkt worden tijdens de ontwikkeling van de website.

1

Kennismakingsgesprek

We beginnen met koffie. Tijdens de kennismaking bespreken we je wensen over je nieuwe webshop.
2

Ontwikkel & feedback fase

We gaan de ideeën en vertalen tot een webshop. Vervolgens volgen er feedback rondes, waarna we het design optimaliseren totdat jij tevreden bent.
3

Oplevering van de webshop

Je online avontuur begint nu. Tijdens de oplevering presenteren we de webshop, introduceren we je tot handige (Google) tools, regelen we alles omtrent je hosting en bespreken we verdere wensen.
Webshop laten maken Snugger

Zoekmachine geoptimaliseerd

De webshop is geoptimaliseerd voor Google. De pagina’s richten zich op een zoekwoord, krijgen de juiste meta-data en worden geïndexeerd door Google.

WooCommerce webshop

Met WooCommerce is je webshop uiterst gebruikersvriendelijk, kun je eenvoudig je orders beheren en inzage krijgen in je statistieken.

Full responsive

De webshop past zich aan op elke device. De website kan mobile first ontwikkeld worden.

Uniek design op maat

Op maat ontwikkelde webshops, precies aansluitend de vraag.

Conversiegericht

Een webshop laten maken, betekent dat je wilt kunnen rekenen op een online winkel die goed verkoopt.

WordPress CMS

Beheer de website simpel.

Vrijblijvende offerte ontvangen

  Heb je al een webshop?

  Wens wat betreft je webshop

  Bedrijfsnaam

  Contactpersoon*

  E-mailadres*

  Telefoonnummer  Kom je op de koffie?

  Bespreken we meteen je nieuwe webwinkel

  WhatsApp WhatsApp ons direct!