Skip to main content

Dé online winkel voor jouw bedrijf

webshop laten maken

Webshop laten maken

WooCommerce & WordPress

Online marketing uitbesteden

Promoot je producten en bouw aan je merk online

Elke Snugger webshop is ‘Google Ready’

Alle on-site aspecten worden verwerkt

1

Keyword focus bepalen

Welke keywords hebben de focus voor jouw onderneming of business? We focussen de producten en bijbehoren content op deze keywords.
2

SEO optimalisatie

We maken het Google makkelijk om je content te indexeren. Je webshop zal snel gevonden kunnen worden. We gebruiken SEO plugins en technische optimalisaties om dit te realiseren.
3

Meten = weten

We gebruiken Google tools (Search console, Analytics & Mijn bedrijf) om dit proces nauwlettend in de gaten te houden. Daarbij kunnen we de koppeling maken met Google Ads shopping campagnes om via Google Shopping te verkopen.

Voorbeelden zien van ons werk?

Filter

Reviews

Anne FelixAnne Felix
18:01 23 Sep 23
Bram helpt niet alleen met het bouwen en onderhouden van mijn website maar denkt ook mee in groei mogelijkheden, hoe het voor mij het makkelijkste werkt en wat handig is qua planning achter de schermen. Creatief, snel, betrouwbaar en vernieuwend! Zo zou ik zijn werk omschrijven.
Wouter BeekWouter Beek
10:03 22 Sep 23
Snugger helpt ons met verschillende grote evenementen en ik ben zeer tevreden. Bij onze sites moet er vaak snel dingen worden aangepast, Bram staat altijd voor ons klaar. Hij neemt ook zelf initiatief en pakt ook uit extra werk aan waar nodig. Topper!
Tuï Mae RiebeekTuï Mae Riebeek
13:46 01 Aug 22
Voor alle expertise rondom websites & online marketing. Fijne sparringspartner!
Catherine WillemseCatherine Willemse
14:23 08 Jul 22
Fantastische samenwerking. Samen met Bram van Snugger mochten we werken aan een project waarbij we een website hebben ontwikkeld. De communicatie ging vlekkeloos en ik ben blij met de professionele opgeleverde website. De focus was een redesign en goede Google vindbaarheid, en dit is gelukt. Bedankt!
Jess PJess P
12:32 30 Dec 20
Snugger is de juiste online marketing expert, veel kennis en goede service!
Pascal PlatePascal Plate
11:07 16 Feb 18
Snugger heeft voor Gentes een nieuwe frisse website ontwikkeld. Bram heeft op een proactieve wijze bijgedragen in het ontwikkelingsproces en kwam met goede en leuke ideeën. Wat verder heel erg prettig is aan Bram is het feit dat hij super snel schakelt en bijna altijd bereikbaar is, heel erg fijn! Ik spreek de wens uit op een lange en succesvolle samenwerking.
Mireille van ElstMireille van Elst
08:11 16 May 17
Voor ons bedrijf 'The Holy Kauw Company' waren we op zoek naar een bedrijf die ons kon helpen met het vernieuwen en verbeteren van onze website. Wij kwamen uit bij Snugger. Wat een geweldige samenwerking met Bram! Hij voelt precies aan wat onze wens is en zet onze ideeën op een creatieve manier om in een prachtige website. Super snelle en vriendelijke service. Bram staat te allen tijde klaar voor raad of advies. Wij zijn meer dan tevreden met onze nieuwe website en de vindbaarheid. Dank je wel Bram!
js_loader

Gaan we aan de slag?

Hoelang duurt een project van a tot z?

We kunnen heel snel schakelen, zo kunnen we doorgaans binnen één week al een eerste concept opleveren. Er volgt een feedback ronde, waarna wij de webshop verder ontwikkelen en opzetten. Dan is er nóg een feedback ronde (ja, feedback is essentieel), waarna we de livegang plannen. We ontzorgen je volledig en na livegang kunnen we ondersteunen bij alle online marketing onderdelen zoals: Online marketing strategie, SEO, SEA of content/social media marketing.

Een complete aanpak

Snugger biedt een fullservice aanpak, we werken met experts voor de verschillende diensten. We leveren complete (re)branding projecten, startend met een logo/huisstijl en merkstrategie. Vervolgens designen we de perfecte webshop en zorgen we vervolgens middels online marketing diensten om bezoekers en leads te genereren. Alles om jouw perfecte klanten te bereiken.

Wat zijn de prijzen?

Goede vraag! Elk project is anders, wij werken niet met standaard pakketten of vaste prijzen, omdat we elk project op basis van jouw doelen willen benaderen. We kunnen wél binnen 1 werkdag een voorstel opleveren. Neem direct contact op, je ontvangt dan een korte online intake, waarna we je een passende offerte kunnen toesturen. Simpel en snel! Vraag direct een offerte aan.

WordPress & WooCommerce

De webshop is powered by WooCommerce, de ecommerce oplossing voor WordPress CMS (content management system). WordPress is het meest flexibele en gebruiksvriendelijke CMS. Het is ‘open source’ en wordt regelmatig geüpdatet, zo weten we zeker dat de website toekomst proof is. We werken veel met premium WordPress themes en plugins en we bieden ook oplossingen op maat, afhankelijk van wensen en budget.

Full responsive/mobile first design

Het ‘mobile first’ design principe is essentieel in webdesign deze dagen. Wij bouwen webshops gericht op alle mogelijke devices (zoals: laptop, tablet & mobiel), zodat op elk device de website perfect overkomt. Dit noemen we ook: ‘full responsive’ design.

Goed gevonden worden in Google (SEO)

Een mooie webshop is 1, het goed indexeerbaar maken om goed gevonden te worden in Google is 2. Wij zorgen altijd dat de webshop technisch in top staat is, zodat hij makkelijk indexeerbaar is voor de zoekmachines. Ook zorgen we dat alle SEO aspecten op de pagina’s in de content goed geregeld is. De webshop zal snel vindbaar zijn in de zoekmachines!

Leadgeneratie en conversieoptimalisatie (CRO)

Nogmaals, een mooie webshop is 1, een geoptimaliseerde webshop gericht op conversie is 2. Wij gebruiken onze expertise om de webshop te laten converteren, dit betekent dat de webshop als marketingtool gaat dienen en je acties kunt verwachten vanuit je webshop. Denk aan een verkoop in de webwinkel, een offerte aanvraag of een belletje. Met onder andere sterkte call-to-actions zorgen we dat de bezoeker converteert.

Huisstijl/branding en de nieuwe webshop

Je hebt wellicht al een huisstijl, dit kan enkel een logo zijn tot aan een complete merkstrategie. We kunnen met alles starten, waar nodig vullen we een stylesheet aan met onze design kennis. Dit gebruiken we vervolgens om de webshop exact de look & feel te geven van jouw merk. Jouw huisstijl/branding is ons uitgangspunt voor het vertalen naar een webshop.

Website laten maken

Meer informatie ontvangen? Vraag direct aan!