Skip to main content

Online campagnes van topkwaliteit, op Champions League-niveau.

Zoekmachine adverteren

Future proof Google Ads campagnes

SEA uitbesteden

Zoekmachine campagnes met een strategie

Wordt makkelijk vindbaar

Gratis SEA quickscan aanvragen

Vul direct ons formulier in, dan nemen we contact met je op om uit te leggen wat we voor je kunnen betekenen.

Geheel vrijblijvend

Toegespitst op jouw website

Gratis, je zit nergens aan vast

Krijg inzicht in jouw SEA status

Vul het formulier in


Reviews

Anne FelixAnne Felix
18:01 23 Sep 23
Bram helpt niet alleen met het bouwen en onderhouden van mijn website maar denkt ook mee in groei mogelijkheden, hoe het voor mij het makkelijkste werkt en wat handig is qua planning achter de schermen. Creatief, snel, betrouwbaar en vernieuwend! Zo zou ik zijn werk omschrijven.
Wouter BeekWouter Beek
10:03 22 Sep 23
Snugger helpt ons met verschillende grote evenementen en ik ben zeer tevreden. Bij onze sites moet er vaak snel dingen worden aangepast, Bram staat altijd voor ons klaar. Hij neemt ook zelf initiatief en pakt ook uit extra werk aan waar nodig. Topper!
Tuï Mae RiebeekTuï Mae Riebeek
13:46 01 Aug 22
Voor alle expertise rondom websites & online marketing. Fijne sparringspartner!
Catherine WillemseCatherine Willemse
14:23 08 Jul 22
Fantastische samenwerking. Samen met Bram van Snugger mochten we werken aan een project waarbij we een website hebben ontwikkeld. De communicatie ging vlekkeloos en ik ben blij met de professionele opgeleverde website. De focus was een redesign en goede Google vindbaarheid, en dit is gelukt. Bedankt!
Jess PJess P
12:32 30 Dec 20
Snugger is de juiste online marketing expert, veel kennis en goede service!
Pascal PlatePascal Plate
11:07 16 Feb 18
Snugger heeft voor Gentes een nieuwe frisse website ontwikkeld. Bram heeft op een proactieve wijze bijgedragen in het ontwikkelingsproces en kwam met goede en leuke ideeën. Wat verder heel erg prettig is aan Bram is het feit dat hij super snel schakelt en bijna altijd bereikbaar is, heel erg fijn! Ik spreek de wens uit op een lange en succesvolle samenwerking.
Mireille van ElstMireille van Elst
08:11 16 May 17
Voor ons bedrijf 'The Holy Kauw Company' waren we op zoek naar een bedrijf die ons kon helpen met het vernieuwen en verbeteren van onze website. Wij kwamen uit bij Snugger. Wat een geweldige samenwerking met Bram! Hij voelt precies aan wat onze wens is en zet onze ideeën op een creatieve manier om in een prachtige website. Super snelle en vriendelijke service. Bram staat te allen tijde klaar voor raad of advies. Wij zijn meer dan tevreden met onze nieuwe website en de vindbaarheid. Dank je wel Bram!
js_loader

Gaan we aan de slag?

Voordelen SEA uitbesteden

Het verkrijgen van zichtbaarheid in zoekmachines vergt tijd, en tijd is kostbaar. Maak daarom de keuze om binnen enkele uren bovenaan de zoekresultaten te verschijnen voor jouw favoriete zoekwoorden. Opteer voor SEA. Met 5,6 miljard dagelijkse zoekopdrachten is Google Ads, voorheen bekend als Google AdWords, van cruciaal belang voor een effectieve SEA-strategie. Je kunt dit zelf proberen, maar de kans op overbetaling is aanzienlijk. Daarom is het uitbesteden van SEA een beslissing die je uiteindelijk meer winst oplevert dan het kost.

We ontzorgen je volledig en we ondersteunen bij alle online marketing onderdelen zoals: Online marketing strategie, SEO, SEA of content/social media marketing.

SEA zelf doen of uitbesteden?

Zoals eerder aangegeven, kan SEA aanzienlijke kosten met zich meebrengen zonder tastbare resultaten op te leveren. Wanneer je ervoor kiest om SEA uit te besteden, ben je verzekerd van gerichte aandacht. De opgedane kennis en ervaring die wij bezitten, werken in jouw voordeel bij het uitbesteden van SEA. Als je zelf aan de slag gaat, bijvoorbeeld met Google Ads, loop je het risico te veel te betalen voor zoekwoorden die weinig rendement opleveren.

Wist je bijvoorbeeld dat het mogelijk is om bovenaan in Google te staan en toch minder te betalen dan je concurrent voor dat specifieke zoekwoord? Dergelijke inzichten zijn cruciaal om je rendement te maximaliseren.

Vaak spreken wij ondernemers die SEA hebben geprobeerd, maar er na een paar maanden mee zijn gestopt omdat het meer kostte dan het opleverde. Succesvolle SEA vereist namelijk kennis die je vaak in de loop der jaren opdoet. Wij hebben al sinds 2006 tienduizenden euro’s geïnvesteerd in Google AdWords en hebben daardoor een uitgebreide bron aan ervaring opgebouwd. Hierdoor vermijden wij beginnersfouten en kunnen we aanzienlijke kostenbesparingen realiseren voor ondernemers.

Leadgeneratie en conversieoptimalisatie (CRO)

Nogmaals, een mooie website is 1, een geoptimaliseerde website gericht op conversie is 2. Wij gebruiken onze expertise om de website te laten converteren, dit betekent dat de website als marketingtool gaat dienen en je acties kunt verwachten vanuit je website. Denk aan een verkoop in de webwinkel, een offerte aanvraag of een belletje. Met onder andere sterkte call-to-actions zorgen we dat de bezoeker converteert.

Huisstijl/branding en de nieuwe website

Naast het SEO traject kan Snugger ondersteunen bij alle huisstijl/branding gerelateerde zaken, heb je een nieuwe website nodig? Of een redesign? Dit pakken wij met alle liefde voor je op. 1 partij voor alle SEO optimalisaties!

Website laten maken

Meer informatie ontvangen? Vraag direct aan!