Contact

Neem simpel contact op

Neem contact met ons op


Voor & achternaam*


E-mailadres*


Telefoonnummer


Onderwerp


Je berichtContactinformatie

Benieuwd naar de mogelijkheden? Stuur ons direct een berichtje. Dan bespreken we je wensen en lichten wij graag toe hoe wij je kunnen ondersteunen.

Kantoor

De Havenloods
Nijverheidsweg 6
3534 AM Utrecht

Bedrijfsinformatie

Info@snugger.nl
Tel: 030 – 20 72 171
KVK nmr: 64661903
BTW nmr: NL855767315B01

 

Snugger Bram Metz contact

Bram Metz

Online marketeer & webdesigner

Back in the day studeerde Bram aan de Hogeschool voor de Kunsten in Utrecht waar hij afstudeerde in Arts & economics. Na deze studie actief geweest als freelance online marketeer voor een event agency & een event locatie. In 2016 is Bram begonnen met Snugger, met als doel nog meer ondernemers en start-ups te helpen bij het ontwikkelen van een juiste online presentatie. Snugger is uitgegroeid tot full service online agency waarbij diverse experts actief zijn om opdrachtgever van de juiste expertise te voorzien.
David Post Snugger contact

David Post

Online adverteren expert

Els Hagenaars

Stagiaire

Els studeert Interactive Webdesign op het Grafisch Lyceum Utrecht. Sinds september ’19 volgt ze haar stage bij Snugger. Els werkt mee aan diverse projecten, zo is ze bezig met het bedenken & opzetten van advertentiecampagnes, het designen & ontwikkelen van websites en denkt ze mee bij het beter vindbaar maken van websites in Google. Daarnaast heeft ze haar eerste kopje koffie leren drinken :).

Je kunt ons ook direct bellen.

030 – 20 72 171

Of vraag een offerte aan