Skip to main content

Nieuwe WordPress website laten maken?

Een website die voor jou werkt

WordPress website laten maken

Jij wilt een website laten maken voor jouw bedrijf of merk? Een website die jouw merk of bedrijf professioneel vertegenwoordigd? Snugger specialiseert zich in het maken van website’s met WordPress.

Wat is WordPress precies?

WordPress is het meest gebruikte Content mangement system (CMS) ter wereld. Op dit moment draait 58,5% van alle website’s op WordPress. Het is open source software en met een grote achterban aan ontwikkelaars wordt de software bij elke update beter en veiliger.

Waarom WordPress kiezen?

WordPress heeft vele voordelen. Het is een combinatie van zaken wat het zo interessant maakt.

Gebruiksvriendelijk

De software staat bekend om zijn gebruiksvriendelijkheid. Waar in de beginjaren van het internet website’s werden gebouwd met HTML, PHP en CSS, is dat vandaag de dag met content management systemen zoals WordPress. Dit maakt het makkelijker om te bouwen. Vooral is het makkelijker om zelf aanpassingen te kunnen doen. Via de ‘achterkant’ van de website kunnen er gemakkelijk berichten, foto’s en pagina’s worden toegevoegd, plugins worden geïnstalleerd en update’s uitgevoerd worden.

Zoekmachine vriendelijk

Wil jij een website die goed rankt in de zoekresultaten van Google? Dan is het belangrijk om na te denken over een gedegen optimalisatie voor Google. Dit begint met een website die goed geprogrammeerd is. WordPress is goed geprogrammeerd zodat het gemakkelijk geïndexeerd kan worden door Google. Snugger gebruikt daarom WordPress voor zijn website’s.

Update’s en doorontwikkelen

Er zijn wereldwijd miljoenen website’s met WordPress gemaakt. En al  geruime tijd. WordPress is in die tijd verbeterd en doorontwikkeld waardoor het vandaag de dag nauwelijks ‘bugs’ bevat. WordPress wordt constant doorontwikkeld en uitgebreid door duizenden ontwikkelaars. Dit houdt in dat foutjes snel verholpen worden en dat er nieuwe functionaliteiten en mogelijkheden toegevoegd worden.

Welke mogelijkheden heeft WordPress

De mogelijkheden van WordPress maken het tot een zeer veelzijdig CSM. Wij werken dan ook het liefste met WordPress. De opties met WordPress zijn grenzeloos. Van persoonlijke portfolio-pagina tot uitgebreide webshop, met WordPress kan het. De veelzijdigheid wordt geboden door het grote aantal plugins. Een plugin kun je vergelijken met een app op je telefoon en hiermee kun je je website uitbreiden.

Snugger jouw WordPress website laten maken?

Snugger bouwt een professionele website voor een all-in prijs. Wij zorgen dat de website op alle devices werkt, dat hij een snelle laadtijd heeft en geoptimaliseerd is voor Google. Wij bouwen de website voor je, leveren hem af, waarna het jouw eigendom is. Meer weten? Neem dan nu contact op!

Vraag offerte aan
Google Ready

Elke website wordt 'Google Ready' opgeleverd. Tijdens de ontwikkeling worden on-site aspecten verwerkt.

Conversie verhogend

Je nieuwe website moet meer zijn dan een mooi visitekaartje van je bedrijf – websites moeten resultaat opleveren.

1

Kennismakingsgesprek

We beginnen met koffie. Tijdens de kennismaking bespreken we je wensen met je nieuwe website. Wat zijn je doelstellingen? Wat is je visie? Wat vind je mooi?
2

Ontwikkel & feedback fase

We gaan de ideeën en vertalen tot een webdesign. Vervolgens volgen er feedback rondes, waarna we het design optimaliseren totdat jij tevreden bent.
3

Oplevering van de website

Je online avontuur begint nu. Tijdens de oplevering presenteren we de website, introduceren we je tot handige (Google) tools, regelen we alles omtrent je hosting en bespreken we verdere wensen.

Zoekmachine geoptimaliseerd

De website is geoptimaliseerd voor Google. De pagina’s richten zich op een zoekwoord, krijgen de juiste meta-data en worden geïndexeerd door Google.

WordPress CMS

Beheer de website simpel.

Full responsive

De website past zich aan op elke device. De website kan mobile first ontwikkeld worden.

Uniek design op maat

Op maat ontwikkelde websites, precies aansluitend de vraag.

Conversiegericht

Een website laten maken met de laatste conversietechnieken.

WooCommerce webshop

Met WooCommerce is je website eenvoudig uit te breiden tot webshop.

Heel leuk al die termen

Oké, even praktisch

Doorlooptijd

Doorgaans duurt een project 2 tot 4 weken van kennismaking tot oplevering. Dit doorloop je met je persoonlijke webdesigner.

Kosten

Een complete Snugger website heb je al vanaf €1000,-. Je ontvangt een transparante offerte met afzonderlijke posten. Vraag direct een offerte aan.

Full service

Snugger verzorgt hosting en het onderhoud van je website. We ondersteunen ook bij: logo’s/huisstijl, copywriting en fotografie.

Vrijblijvende offerte ontvangen


Kom je op de koffie?

Dan bespreken we meteen je nieuwe project.