Skip to main content

Ja, het is tijd voor een nieuwe website

Website voor ZZP

Website voor een ZZP’er laten maken? Snugger heeft al vele websites mogen maken voor ZZP’ers. Als zelfstandig ondernemer wil je je onderscheiden tussen de grote bedrijven. Snugger bouwt professionele en vindbare websites voor ZZP’ers. En dat doen we tegen een betaalbaar tarief.

ZZP

Als ZZP’er doe je veel zelf. Bij het bouwen van een website komt wat technische kennis om de hoek kijken, en dit moet je leuk vinden. Het hosten van de website, het koppelen van de domeinnaam en het bouwen. Snugger specialiseert zich in het bouwen van technisch goede en snelle websites voor ZZP’ers.

Compleet pakket voor ZZP’er

Een compleet ZZP’er pakket betsaat uit een complete website met WordPress CMS. Hierbij wordt de website zo ingericht dat deze potentieel goed vindbaar wordt in Google. Zo’n pakket bieden wij al aan vanaf €1000,-. Hierbij lever jij alle content aan en wij nemen het gehele technische deel op ons. Van domeinnaam naar zoekmachine optimalisatie.

ZZP Webdesign website

Een website voor een ZZP’er moet onderscheidend zijn. Snugger werkt met Premium WordPress lay-outs welke volledig naar wens worden vormgegeven. Zo ben je verzekerd van een unieke website.

Vindbaarheid voor ZZP’er

Tegenwoordig kun je er niet meer omheen. Vindbaarheid. Google stelt hoge eisen aan je website voordat hij (goed) geïndexeerd kan worden. Wist je dat je website op meer dan 200 punten wordt beoordeeld als het gaat om vindbaarheid? Snugger kent deze punten en kan zorgen dat je ZZP website toch goed vindbaar wordt.

Onderhoud en seo

Bij ons kunt u een website laten maken maar wij bieden ook het onderhoud van de website aan, de verdere zoekmachine optimalisatie (seo) en het adverteren in Google (sea).

Vraag offerte aan
1

Kennismakingsgesprek

We beginnen met koffie. Tijdens de kennismaking bespreken we je wensen met je nieuwe website. Wat zijn je doelstellingen? Wat is je visie? Wat vind je mooi?
2

Ontwikkel & feedback fase

We gaan de ideeën en vertalen tot een webdesign. Vervolgens volgen er feedback rondes, waarna we het design optimaliseren totdat jij tevreden bent.
3

Oplevering van de website

Je online avontuur begint nu. Tijdens de oplevering presenteren we de website, introduceren we je tot handige (Google) tools, regelen we alles omtrent je hosting en bespreken we verdere wensen.
ZZP website laten maken

Zoekmachine geoptimaliseerd

De website is geoptimaliseerd voor Google. De pagina’s richten zich op een zoekwoord, krijgen de juiste meta-data en worden geïndexeerd door Google.

WordPress CMS

Beheer de website simpel.

Full responsive

De website past zich aan op elke device. De website kan mobile first ontwikkeld worden.

Uniek design op maat

Op maat ontwikkelde websites, precies aansluitend de vraag.

Conversiegericht

Een website laten maken waarbij gebruik wordt gemaakt van de laatste conversietechnieken.

WooCommerce webshop

Met WooCommerce is je website eenvoudig uit te breiden tot webshop.

Heel leuk al die termen

Oké, even praktisch

Doorlooptijd

Doorgaans duurt een project 2 tot 4 weken van kennismaking tot oplevering. Dit doorloop je met je persoonlijke webdesigner.

Kosten

Een complete Snugger website heb je al vanaf €1000,-. Je ontvangt een transparante offerte met afzonderlijke posten. Vraag direct een offerte aan.

Full service

Snugger verzorgt hosting en het onderhoud van je website. We ondersteunen ook bij: logo’s/huisstijl, copywriting en fotografie.

Vrijblijvende offerte ontvangen


Kom je op de koffie?

Dan bespreken we meteen je nieuwe project.