Skip to main content

Ja, het is tijd voor een nieuwe website

Betaalbare website laten maken

Snugger bouwt betaalbare website’s. Lees; betaalbaar. Snugger bouwt een professionele website voor een all-in prijs. Onze website’s draaien op WordPress, het grootste content management systeem voor website’s. 58,5% van alle website’s gebruikt WordPress.

Hoe wij een betaalbare website bouwen

Een mooie, snelle en vindbare website hoeft niet duur te zijn. Een basis website kan binnen 8 uur gebouwd worden, prijzen beginnen al vanaf €950,-. Snugger vindt twee zaken essentieel voor een goede website. Ten eerste moet de website er fraai gedesigned uitzien, het moet gebruiksvriendelijk zijn en het design moet uitdagen om meer te bekijken. Ten tweede moet de website geoptimaliseerd zijn voor Google. Hiervoor is de techniek van de website belangrijk, de snelheid en de content/inhoud.

Wij garanderen

Wij zorgen dat de website full responsive is, een snelle laadtijd heeft en technisch goed in elkaar zit. Dat is basis kwaliteit wat wij leveren. Naast de bouw van professionele website’s bieden wij ook het onderhoud van de website aan, de verdere zoekmachine optimalisatie (seo) en het adverteren in Google (sea).

Vraag offerte aan
1

Kennismakingsgesprek

We beginnen met koffie. Tijdens de kennismaking bespreken we je wensen met je nieuwe website. Wat zijn je doelstellingen? Wat is je visie? Wat vind je mooi?
2

Ontwikkel & feedback fase

We gaan de ideeën en vertalen tot een webdesign. Vervolgens volgen er feedback rondes, waarna we het design optimaliseren totdat jij tevreden bent.
3

Oplevering van de website

Je online avontuur begint nu. Tijdens de oplevering presenteren we de website, introduceren we je tot handige (Google) tools, regelen we alles omtrent je hosting en bespreken we verdere wensen.
Hart voor de Zaak Snugger

Zoekmachine geoptimaliseerd

De website is geoptimaliseerd voor Google. De pagina’s richten zich op een zoekwoord, krijgen de juiste meta-data en worden geïndexeerd door Google.

WordPress CMS

Beheer de website simpel.

Full responsive

De website past zich aan op elke device. De website kan mobile first ontwikkeld worden.

Uniek design op maat

Op maat ontwikkelde website, precies aansluitend de vraag.

Conversiegericht

Een website laten maken met de laatste conversietechnieken.

WooCommerce webshop

Met WooCommerce is je website gemakkelijk uit te breiden tot webshop.

Heel leuk al die termen

Oké, even praktisch

Doorlooptijd

Doorgaans duurt een project 2 tot 4 weken van kennismaking tot oplevering. Dit doorloop je met je persoonlijke webdesigner.

Kosten

Een complete Snugger website heb je al vanaf €950,-. Je ontvangt een transparante offerte met afzonderlijke posten. Vraag direct een offerte aan.

Full service

Snugger verzorgt hosting en het onderhoud van je website. We ondersteunen ook bij: logo’s/huisstijl, copywriting en fotografie.

Vrijblijvende offerte ontvangen


Kom je op de koffie?

Dan bespreken we meteen je nieuwe project.

WhatsApp WhatsApp ons direct!