Skip to main content

Direct top posities behalen met adverteren in zoekmachines

Adverteren in zoekmachines

Vraag SEA offerte aan

Zet SEA in voor meer conversie

Een goed opgezette Google Ads Campagne levert direct nieuwe conversies en leads op. Het doel is om met zoekmachine adverteren elke € efficiënt te besteden en om zo min mogelijk te betalen per click. Jouw specifieke doelstellingen worden vertaald naar een campagne om, we zorgen voor de best passende aanpak voor jouw onderneming.

Vraag offerte aan
Google adverteren via AdWords

Hoe werkt het?

Om het maximale uit je Google Ads campagnes te halen, beginnen we met een uitgebreide analyse. Wat zijn je doelen en wensen? Door wie wil je gevonden worden? Welke zoektermen gebruikt je doelgroep? En wat wil je aan je advertenties uitgeven? Aan de hand van deze informatie maken we een actieplan dat bij jouw bedrijf of organisatie past. En dan gaan we Adverteren in Google via Ads.

Advertenties, en nu

Wat levert het op?

Via Google Ads kun je gericht adverteren. Wil je bijvoorbeeld alleen klanten uit je eigen regio bereiken? Of zit jouw doelgroep voornamelijk ’s avonds en in het weekend op het internet? Door dit allemaal zo goed mogelijk in kaart te brengen, kunnen we je advertenties nog effectiever inzetten. Zodat jij vindbaar bent wanneer je klanten jou nodig hebben. Dat leidt tot hogere bezoekersaantallen.

1

Intake gesprek

We beginnen met goed de huidige situatie & jouw doelen in kaart te brengen. Gaan we voor offerteaanvragen, gaan we voor webshop-sales? We bekijken de markt. Welke zoekwoorden zijn er? Waar liggen de kansen? Hierop bepalen we onze strategie & doelstellingen.
2

Strategie uitvoeren

Naar wens zetten wij nieuwe Ads campagnes voor je op of optimaliseren en onderhouden de huidige campagnes. We zetten kwalitatieve, duurzame en goed gesegmenteerde campagnes op met pakkende advertentieteksten.
3

Meten & bijsturen

Meten = weten. Door optimaal gebruik te maken van Google Analytics meten we tot in de puntjes het succes van de advertenties. Van de resultaten ontvang je transparante rapportages. We vallen je niet lastig met randzaken, we hebben het over concreet resultaat. Hoeveel is er geïnvesteerd en wat is hiervoor binnengekomen; kortom, wat is de ROI.
SEO zoekmachine optimalisatie Snugger

Leuk al die lastige termen

Oké, even praktisch

Doorlooptijd

Doorgaans duurt het opzetten van een campagne 1 week. Vervolgens wordt er maandelijks een analyse en rapportage gemaakt.

Kosten

De kosten voor de opzet van de campagne is afhankelijk van de precieze wensen. Vraag een offerte aan, dan sturen we een voorstel.

Full service

Snugger is full-service. Dit houdt in dat wij naast zoekmachine adverteren ook andere online marketing diensten aanbieden zoals bijvoorbeeld: zoekmachine optimalisatie, social media adverteren & webdesign.

Vrijblijvende offerte ontvangen

[contact-form-7 id=”7319″ title=”sea offerte”]

Kom je op de koffie?

Gaan we meteen zorgen dat je kunt adverteren in Google