Skip to main content

Nieuwe website in Utrecht laten maken?

Een website die voor jou werkt

Website maken in Utrecht

Ben je op zoek naar een professionele webbouwer in Utrecht om je website te laten maken? Snugger specialiseert zich in het maken van website’s en wij werken vanuit Utrecht.

Waarschijnlijk wil je een nieuwe website laten maken of een oudere website verbeteren. Snugger geeft vrijblijvend advies en ondersteuning. Is het zinvol om jouw huidige website te verbeteren of is het beter om een nieuwe website te ontwikkelen? Wij overtuigen je graag van het beste!

Wij bouwen website’s met WordPress

Op dit moment is WordPress het meest gebruikte Content mangement system (CMS) ter wereld. 58,5% van alle website’s draait op WordPress. Het is open source software en met een grote achterban aan ontwikkelaars wordt de software bij elke update beter en veiliger.

Waarom WordPress dan?

WordPress heeft vele voordelen. Kort samengevat zijn dat de volgende.

Het is gebruiksvriendelijk. Wij vinden het belangrijk dat jij zelf (makkelijk) aanpassingen moet kunnen doen aan je website. Door WordPress kun je aan de ‘achterkant’ gemakkelijk een pagina aanmaken, foto’s updaten en berichten toevoegen, zonder enige kennis van HTML of CSS.

Het is zoekmachinevriendelijk. Een hoge ranking in Google is belangrijk. Dit begint met een (technisch) goede website. De code die WordPress gebruikt is door de jaren heen verbeterd en vrijwel foutloos, een must voor een hoge ranking.

Het blijft zich ontwikkelen. WordPress ontwikkeld zich regelmatig. De nieuwste technieken worden met update’s toegevoegd. Hiervoor kun je jouw website ook doorontwikkelen met telkens de nieuwste technieken.

Snugger jouw website laten maken of verbeteren?

Wij hebben geruime tijd ervaring met het ontwerpen, uitdenken ontwikkelen en onderhouden van grote en kleine websites. Onze websites zien er altijd lekker uit, zijn perfect vindbaar in Google én zelfstandig en erg makkelijk te beheren. Wij bouwen of verbeteren graag jouw website voor je. Meer weten? Neem dan nu contact op!

Vraag offerte aan
Google Ready

Elke website wordt 'Google Ready' opgeleverd. Tijdens de ontwikkeling worden on-site aspecten verwerkt.

Conversie verhogend

Je nieuwe website moet meer zijn dan een mooi visitekaartje van je bedrijf – websites moeten resultaat opleveren.

1

Kennismakingsgesprek

We beginnen met koffie. Tijdens de kennismaking bespreken we je wensen met je nieuwe website. Wat zijn je doelstellingen? Wat is je visie? Wat vind je mooi?
2

Ontwikkel & feedback fase

We gaan de ideeën en vertalen tot een webdesign. Vervolgens volgen er feedback rondes, waarna we het design optimaliseren totdat jij tevreden bent.
3

Oplevering van de website

Je online avontuur begint nu. Tijdens de oplevering presenteren we de website, introduceren we je tot handige (Google) tools, regelen we alles omtrent je hosting en bespreken we verdere wensen.
Snugger-project-B&B-utrecht

Zoekmachine geoptimaliseerd

De website is geoptimaliseerd voor Google. De pagina’s richten zich op een zoekwoord, krijgen de juiste meta-data en worden geïndexeerd door Google.

WordPress CMS

Beheer de website simpel.

Full responsive

De website past zich aan op elke device. De website kan mobile first ontwikkeld worden.

Uniek design op maat

Op maat ontwikkelde website, precies aansluitend de vraag.

Conversiegericht

Een website laten maken met de laatste conversietechnieken.

WooCommerce webshop

Met WooCommerce is je website eenvoudig uit te breiden tot webshop.

Heel leuk al die termen

Oké, even praktisch

Doorlooptijd

Doorgaans duurt een project 2 tot 4 weken van kennismaking tot oplevering. Dit doorloop je met je persoonlijke webdesigner.

Kosten

Een complete Snugger website heb je al vanaf €1000,-. Je ontvangt een transparante offerte met afzonderlijke posten. Vraag direct een offerte aan.

Full service

Snugger verzorgt hosting en het onderhoud van je website. We ondersteunen ook bij: logo’s/huisstijl, copywriting en fotografie.

Vrijblijvende offerte ontvangen


Kom je op de koffie?

Dan bespreken we meteen je nieuwe project.