Skip to main content

Ja, het is tijd voor een nieuwe website

Webdesign Utrecht

Een website die voor jou werkt

Webdesign Utrecht

Webdesign Snugger uit Utrecht levert professionele website’s en webshops.

Snugger webdesign uit Utrecht levert meer dan alleen een mooie website. Bij ons is het belangrijk dat jouw boodschap overkomt. Wij vinden persoonlijk contact erg belangrijk en vinden het daarom een goed idee om in Utrecht af te spreken.

Webdesign met WordPress in Utrecht?

Wij bouwen website’s met WordPress. Het meest gebruikte content management system ter wereld. Het is open source software met een grote schare ontwikkelaars en programmeurs die het systeem ‘top of the bill’ maken en houden. WordPress is gebruiksvriendelijk. Als de website af is kun je gemakkelijk zelf van alles veranderen en aanpassen zonder HTML of CSS kennis. WordPress is veilig. Doordat het vaker geüpdatet wordt worden alle eventuele lekken eruit gehaald. Ook wordt worden de nieuwe technieken toegevoegd aan het systeem. Met een WordPress website kun je altijd up to date blijven van de nieuwste en beste technieken.

Snugger jouw WordPress website laten maken?

Snugger bouwt een professionele website voor een all-in prijs. Wij zorgen dat de website op alle devices werkt, dat hij een snelle laadtijd heeft en geoptimaliseerd is voor Google. Wij bouwen de website voor je, leveren hem af, waarna het jouw eigendom is. Meer weten? Neem dan nu contact op!

Vraag offerte aan
Google Ready

Elke website wordt 'Google Ready' opgeleverd. Tijdens de ontwikkeling worden on-site aspecten verwerkt.

Conversie verhogend

Je nieuwe website moet meer zijn dan een mooi visitekaartje van je bedrijf – websites moeten resultaat opleveren.

1

Kennismakingsgesprek

We beginnen met koffie. Tijdens de kennismaking bespreken we je wensen met je nieuwe website. Wat zijn je doelstellingen? Wat is je visie? Wat vind je mooi?
2

Ontwikkel & feedback fase

We gaan de ideeën en vertalen tot een webdesign. Vervolgens volgen er feedback rondes, waarna we het design optimaliseren totdat jij tevreden bent.
3

Oplevering van de website

Je online avontuur begint nu. Tijdens de oplevering presenteren we de website, introduceren we je tot handige (Google) tools, regelen we alles omtrent je hosting en bespreken we verdere wensen.
Webdesign Utrecht

Zoekmachine geoptimaliseerd

De website is geoptimaliseerd voor Google. De pagina’s richten zich op een zoekwoord, krijgen de juiste meta-data en worden geïndexeerd door Google.

WordPress CMS

Beheer de website simpel.

Full responsive

De website past zich aan op elke device. De website kan mobile first ontwikkeld worden.

Uniek design op maat

Op maat ontwikkelde website, precies aansluitend de vraag.

Conversiegericht

Een website laten maken doet Snugger met de laatste conversietechnieken.

WooCommerce webshop

Met WooCommerce is je website eenvoudig uit te breiden tot webshop.

Heel leuk al die termen

Oké, even praktisch

Doorlooptijd

Doorgaans duurt een project 2 tot 4 weken van kennismaking tot oplevering. Dit doorloop je met je persoonlijke webdesigner.

Kosten

Een complete Snugger website heb je al vanaf €1000,-. Je ontvangt een transparante offerte met afzonderlijke posten. Vraag direct een offerte aan.

Full service

Snugger verzorgt hosting en het onderhoud van je website. We ondersteunen ook bij: logo’s/huisstijl, copywriting en fotografie.

Vrijblijvende offerte ontvangen

[contact-form-7 id=”7263″ title=”website offerte”]

Kom je op de koffie?

Dan bespreken we meteen je nieuwe project.

WhatsApp WhatsApp ons direct!