Skip to main content

Ja, het is tijd voor een nieuwe website

Online Marketing Utrecht

Online Marketing Utrecht

Snugger is een resultaat- en klantgericht online marketing bureau in Utrecht. Wij vinden samenwerken het belangrijkste. Tijdens het proces zullen we nauw contact hebben om het maximale resultaat te behalen. Maandelijks rapporten wij jou precies wat wij uitgevoerd hebben en wat de stand van zaken is. Zo blijf je altijd op de hoogte van de online activiteiten die wij voor jou uitvoeren.

Betrokken Online Marketing Bureau Utrecht

Bij Snugger is creativiteit het uitgangspunt. Wij kijken op andere manieren naar problemen en kunnen op basis hiervan met betere en ludiekere oplossingen komen. Om deze werkwijze te kunnen bieden is Snugger altijd in ontwikkeling. Wij steken veel tijd in het blijven ontwikkelen van nieuwe en innovatieve ideeën. Daarbij blijven wij voorop lopen bij nieuwe ontwikkelingen. We zijn eerlijk en realistisch over verwachtingen en resultaten.

Online Marketing met een strategie

Het begint bij het in kaart brengen van het probleem. Als dit voor jou en voor ons duidelijk is dan maken we hiervoor een plan. Dit plan delen we en gaan we uitvoeren. Vervolgens nemen we jullie mee in de stappen die we doorlopen.

Kritisch Online Marketing Bureau Utrecht

Wij zijn kritisch. Snugger houdt ervan om het uiterste uit een samenwerking te halen. We maken alles inzichtelijk, zoals het aantal bezoekers naar je website, de mate waarin de bezoekers converteren (klant worden) en jouw online propositie. Door ons te verdiepen in jou weten we wat er in jouw markt speelt. Door onze kennis en ervaring kunnen we samen jouw bedrijf succesvol maken. Wij bouwen of verbeteren graag jouw website voor je. Meer weten? Neem dan nu contact op!

Vraag offerte aan
1

Kennismakingsgesprek

We beginnen met koffie. Tijdens de kennismaking bespreken we je wensen met je nieuwe website. Wat zijn je doelstellingen? Wat is je visie? Wat vind je mooi?
2

Ontwikkel & feedback fase

We gaan de ideeën en vertalen tot een webdesign. Vervolgens volgen er feedback rondes, waarna we het design optimaliseren totdat jij tevreden bent.
3

Oplevering van de website

Je online avontuur begint nu. Tijdens de oplevering presenteren we de website, introduceren we je tot handige (Google) tools, regelen we alles omtrent je hosting en bespreken we verdere wensen.
Snugger-online-marketing

Zoekmachine geoptimaliseerd

De website is geoptimaliseerd voor Google. De pagina’s richten zich op een zoekwoord, krijgen de juiste meta-data en worden geïndexeerd door Google.

WordPress CMS

Beheer de webshop simpel.

Full responsive

De website past zich aan op elke device. De website kan mobile first ontwikkeld worden.

Uniek design op maat

Op maat ontwikkelde webshops, precies aansluitend de vraag.

Conversiegericht

Een webshop laten maken, betekent dat je wilt kunnen rekenen op een online winkel die goed verkoopt.

WooCommerce webshop

Met WooCommerce is je webshop uiterst gebruikersvriendelijk, kun je eenvoudig je orders beheren en inzage krijgen in je statistieken.

Heel leuk al die termen

Oké, even praktisch

Doorlooptijd

Doorgaans duurt een project 2 tot 4 weken van kennismaking tot oplevering. Dit doorloop je met je persoonlijke webdesigner.

Kosten

Een complete Snugger website heb je al vanaf €1250,-. Je ontvangt een transparante offerte met afzonderlijke posten. Vraag direct een offerte aan.

Full service

Snugger verzorgt hosting en het onderhoud van je website. We ondersteunen ook bij: logo’s/huisstijl, copywriting en fotografie.

Kom je op de koffie?

Dan bespreken we meteen je nieuwe project.