Skip to main content

Ook een webdesigner of online marketing expert worden?

Cursussen en workshops

Cursussen & workshops

klaar met de maandelijkse kosten voor het beheren en optimaliseren van je Google Ads account? Wil je zelf een SEO strategie opzetten of je Google Analytics account op een juiste manier inrichten? Vind je het zonde om externe bureau’s jouw online marketing werkzaamheden te laten uitvoeren omdat je dit zelf ook wel kan? Of wil je graag met een expert sparren op hoger niveau? Met Snuggers online marketing trainingen ga je hiermee aan de slag. Alle trainingen zijn geschikt voor ieder niveau én met een gegarandeerde startdatum.

Cursus online marketing

Bij Snugger geloven wij dat iedereen online marketeer kan zijn, zeker met alle beschikbare kennis online. De mix van beschikbare en accurate kennis en het toepassen van deze kennis in de praktijk zorgt voor de juiste invulling van onze cursussen. Wij bieden diverse cursussen aan op het gebied van online marketing, deze zijn zowel online als offline. Benieuwd naar het aanbod? Bekijk het nu in de Snugger Academy.

Cursus webdesign

WordPress is het CMS (content management system) wat voor ruim 60% van alle websites gebruikt wordt, en niet zonder reden. Het ontwikkelen en beheren van een website in WordPress is voor iedereen gebruiksvriendelijk, zowel voor de developer/ontwikkelaar en de beheerder. Snugger ontwikkelt ruim 6 jaar websites in WordPress voor opdrachtgevers en wij kunnen ons daarom WordPress experts noemen. Deze kennis delen wij graag in onze online & offline cursussen. Bekijk het aanbod nu!

Live bijeenkomsten & online academy

De cursussen zijn een combinatie van live bijeenkomsten en toegang tot onze online leeromgeving. Na een live kick-off met je medecursisten krijg je alle informatie en het programma. Vervolgens kun je zelf online verder leren en oefeningen maken, waarna vragen gesteld kunnen worden tijdens de volgende les.

Meer weten? Neem dan nu contact op!

Vraag offerte aan
1

Kickoff

We starten een cursus altijd met een kickoff in onze workshopsruimte. Je ontmoet je mede cursisten, krijgt alle informatie en toegang tot de online leeromgeving.
2

Live lessen & online leren

De lessen zijn deels live, hier heb je kans om de expert te bevragen waarna je vervolgens verder kunt training in de online leeromgeving.
3

Afronden en aan de slag

Je online avontuur begint nu. Je hebt de cursus afgerond en bent in staat om zelf aan de slag te gaan met online marketing of webdesign, hiervoor ontvang je een certificaat.
Cursus online marketing Snugger

Heel leuk al die termen

Oké, even praktisch

Gemiddelde doorlooptijd

Doorgaans duurt een cursus 4 weken van kennismaking tot eind. Hierbij zitten 4 bijeenkomsten in Utrecht.

Investering

Een cursus start je al vanaf €250,-. Bekijk het cursusaanbod nu of vraag direct een offerte aan.

Incompany

Deze cursus biedt Snugger ook incompany aan, voor maatwerk in jouw organisatie. Vraag direct meer informatie aan.

Benieuwd naar het aanbod?

Neem direct contact op.

WhatsApp WhatsApp ons direct!